Reklamesjokolade AS ble etablert i slutten av september 2015, og startet operativ drift etter nyttår 2016, og det hele kom i gang ved en tilfeldighet. Bjørn, som eier og driver bedriften, skulle ut på sitt livs største eventyr, og kjøre motorsykkel fra Barcelona, langs rivieraen og så gjennom massevis av omveier i Alpene før turen skulle gå hjem. I Bormio møtte han en annen motorsyklist, og det ble skrytt og løyet litt som vanlig er når motorsyklister og fiskere møtes. Fiskerne har fanget sååååå store fisker og motosyklister har kjørt sååååå langt denne sesongen. Den andre motorsyklisten var fra Belgia, der han drev en liten sjokoladefabrikk.

Om oss

Så har det ballet på seg. Det er fremdeles sjokolade, og spesielt belgisk sjokolade som står i fokus, men vi har fylt opp med andre produkter, både på sjokoladefronten og andre produkter. Vi kan derfor tilby alt fra bordpakninger med sukker gjennom ordinære godteri-produkter og sjokoladeprodukter til eksklusive firmagaver med håndlagde sjokoladepraliner, alt med kundens eget trykk.

Det har gått raskt fremover for oss, og fra å ha en leverandør i Belgia, har vi nå leverandører fra hele Europa. Vi har også nokså høye ambisjoner, og vi har et seriøst mål om å bli Norges største leverandør av «individualisert godteri».

Sjekk ut våre produkter, og finner du noe du liker, skal vi gjøre alt for at du skal få en hyggelig handel og produkter du er fornøyd med.

Del dette: