ISM

Da er det snart tid for årets største godterimesse i Köln, og skulle du være i nærheten, håper vi at du stikker innom og får et innblikk i noe av det vi tilbyr.

Del dette:
Stjerneskudd

Det er snart 2017 og vi går inn i et nytt år med nye muligheter. I år bør deler av markedsføringsbudsjettet gå til godteri med logotrykk.

Del dette:
Jul 2016

Det er snart jul og på tide å planlegge firmagaver og markering av høytiden. Hvorfor ikke gjøre det med sjokolade eller noe annet snadder?

Del dette:
Sesongstart - Tilbud på kvadratsjokolader

Vi starter høsten med et godt tilbud på kvadratsjokolader og rektangelsjokolader, og samtidig med å melde om at vi har fått håndlaget luksussjokolade fra Kronborg inn i sortimentet.

Del dette:
Sjokoladens historie

Sammendrag av sjokoladens historie fra å være forbeholdt de priviligerte i de mellomamerikanske sivilisasjonene til allemansgodteri i dag.

Del dette:
Smeltet sjokolade

Det er litt vanskelig med sjokolade om sommeren, da varme dager kan ta knekken på selv den beste sjokoladen. Skal du ha sjokolade i sommer, er det best å få den i hus så fort som mulig.

Del dette:
Sjokolade bra for hjernen

En studie fra The Main-Syracuse Longitudinal Study (MSLS) har kommet frem til at sjokolade har en rekke positive effekter for hjernen. Gode nyheter for oss som er litt sjokogale.

Del dette:
Ny webside

ISM-messen ga mange nye kontakter, og dette har vi utnyttet til å fylle opp sortimentet med flere produkter. Samtidig har vi fått nye websider for å vise dem frem.

Del dette:
Fra ISM Cologne 2016

Rapport fra overraskende stort messearrangement i Köln, nærmere bestemt ISM Cologne 2016. Sjelden er så mye godteri samlet på et sted!

Del dette:
ISM

Reklamesjokolade AS ved Bjørn vil være til stede på ISM Cologne 2016. ISM Cologne er en av verdens største godterimesser og foregår i flere gigantiske messehaller.

Del dette: