Snart nytt år

Om en drøy måned går vi over til 2017. De fleste av oss har vel gitt opp forsettene en gang for alle, men det er ikke fritt for at et nytt år forbindes med en ny start og nye muligheter på mange områder.

En ting er at man skal gjøre det bedre på jobben, eller få bedriften til å gå bedre. Samtidig er det nye budsjetter og med det nye muligheter. Sjokolade og godteri med logotrykk eller lignende er en undervurdert profileringsmåte, og er noe som bør prøves. Det gir blide fjes innad i bedriften, og kundene får dermed både en oppmerksomhet og et smil, og det koster overraskende lite.

Reklamesjokolade AS går inn i det nye året med sterkt reduserte priser, og ikke minst en betydelig økning i sortimentet. I tillegg til flere sjokolader og sukkertøy, har vi nå også karameller, fudge, vingummi, nøtter, tørket frukt og mye mer.

Ta kontakt for mer informasjon, eller bruk nettbutikken, mail eller telefon for å bestille.

Del dette: