Snart jul!

Beregner vi litt tid til planlegging, litt tid til produksjon, og litt tid til frakt, er det på høy tid å tenke på jul. Om det er snakk om å gjøre noe ekstra og sette ut kvadratsjokolader med julemotiv i resepsjonen eller dele dem ut til kunder, få egne julekalendere med gode, belgiske kvadratsjokolader, eller om det er snakk om gaver med litt mer «tyngde», kan du finne produktene hos oss.

Kronborg

Kronborg

Flotte gaveesker med 9, 18, 27 eller 54 håndlagde, danske luksuspraliner. Eskene er hvite med lokk i hvitt, sort, sølv eller gull, og man kan få trykk på lokket i 1-4 Pantone™-farger. Til jul tilbyr vi også 1 farges hot foil-trykk, som kan gi en flott, skinnende effekt. Dette er en perfekt gave, med mulighet for en liten hilsen på lokket, med takk for årets samarbeid, et ønske om god jul og et fortryllende nytt år.

Minsteordre for dette produktet er helt nede i 25 stk.

Belgiske kvadratsjokolader

De belgiske kvadratsjokoladene er basis i en rekke produkter, om mange av disse har vi ikke fått ut i nettbutikken enda. Vi har gavepakninger med 8,12 eller 16 kvadratsjokolader i transparent plast, flere former for gaveesker i papp med mulighet for eget trykk på pakningen, man kan få dem i esker av tre og esker av metall. Og, man kan selvfølgelig få dem i en julekalender.

Belgiske kvadratsjokolader

Bare fantasien setter grenser

Produktene våre er eller rimelig greie å tilpasse til alt, også til jul. I og med at man designer innpakningen og utseendet selv, er det bare fantasien som setter grenser. Kikk gjerne gjennom sortimentet vårt, for å se om du finner noe som passer. Passer det ikke nå, passer det kanskje til en markering, jubileum, promotering eller lignende.

Del dette: