Sesongstart – 10% rabatt på kvadratsjokolader!

Da er sommerferien ubønnhørlig over for de fleste av oss, og vi skal tilbake til hverdagen igjen. Vi skal selge, møtes, presentere, forsvare, introdusere, profilere, belønne, takke, ære og alt vi pleier å gjøre. Alt dette kan gjøres enklere og bedre med litt sjokolade, det er vi i Reklamesjokolade AS helt bombesikre på. Vi har produkter som er med på å bryte isen, som profilerer bedrifter eller produkter, som er eksklusive gaver, som kan være artige gimmicks og så videre.

Vi har størst fokus på sjokolade, fordi sjokolade sjelden slår feil. Samtidig håper vi at flere skal oppdage dette, og vi starter derfor sesongen med å tilby 10% i rabatt på kvadratsjokolader og rektangelsjokolader.

Skulle du ha behov for noe annet enn sjokolade, som for eksempel sukkertøy, tyggegummi, mintpastiller eller noe annet, er det bare å ringe, så skal vi se om ikke vi får til en hyggelig pris på dette også.

Vi vil også nevne at vi har fått inn Kronborg i sortimentet. Ta gjerne en titt på disse håndlagde, danske luksussjokoladene. Perfekt som firmagaver generelt og som firmajulegaver.

Tilbudet gjelder ut september.

Del dette: