Godterimesse i Köln

Reklamesjokolade AS vil være til stede på ISM Cologne, som er en av verdens største messer for snack og søtsaker. Her samles nær sagt alt som kan krype og gå av produsenter av snop og snacks, og det er smakeprøver på alt mulig rart. Messen foregår i messehallen som man finner på Messeplatz 1 og skal være lett å finne.

Messedager er fra 31. januar til 3. februar. Reklamesjokolade AS vil være til stede hele søndagen og hele mandagen, samt deler av tirsdagen. Om du skulle være i Köln og ha lyst til å hilse på meg og sjokoladeprodusent Guido, er du hjertelig velkommen til å ta turen til messhall 4.2, stand M024 eller M025. Litt tvetydige tilbakemeldinger fra ISM gjør at vi ikke er helt sikre. Men, de ligger ved siden av hverandre, så det burde ikke være noe problem å finne den med han litt tykke, brautende nordmannen.

Messen er åpen alle dager fra 09:00 til 18:00.

Her er en kort video fra fjorårets messe:

Del dette: